Webshop laten maken

Wilt u een professionele webshop laten bouwen? Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke webshops.

Waarom een webshop laten bouwen door ons?

Webshop laten maken 1

Webshop volledig op maat

Omdat ieder bedrijf uniek is, bouwen wij iedere webshop op maat van jou bedrijf! Je webshop is bovendien goed zichtbaar op elk toestel.

Webshop laten maken 2

Gebruiksvriendelijk beheer systeem

Wij bouwen onze webshops met WordPress, een flexibel en uitbreidbaar systeem. Je kan op elk moment zelf aanpassingen uitvoeren.

Webshop laten maken 3

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wij zorgen voor een goed vindbare webshop die scoort in zoekmachines zoals Google & Bing. Met tools zoals Google Analytics houden wij ook e-commerce gegevens bij.

Webshop laten maken 4

Onderhoud van je webshop

Na oplevering van je webshop, is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarom voeren wij op maandelijkse basis onderhoud uit van je webshop.

Veilige betaalmogelijkheden met betaalproviders

Webshop laten maken 5

Wij hebben een samenwerking met betaalprovider Mollie om veilige betalingen te ontvangen. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmogelijkheden zoals bancontact, kredietkaart, home banking apps, enz.

E-commerce integratie met WooCommerce

Webshop laten maken 6

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress en is heel simpel in gebruik. Je hebt geen technische kennis nodig om zelf producten toe te voegen of te bewerken.

Gemakkelijk verzenden met SendCloud

Webshop laten maken 7

Bespaar tijd en verstuur eenvoudig je pakketten met SendCloud. Als reseller partner zorgen wij voor een vlotte integratie met je webshop.

Laten we eraan beginnen.

Bel ons op 0478 61 01 81 of vul het onderstaande formulier in.

Wij bellen u z.s.m terug!