Onze werkwijze in 5 stappen

1.?Het verkennende gesprek

Wat wilt u met uw website bereiken? Welke stijl heeft u in gedachten? Welke webnaam en domeinextensie wilt u? Wenst u bepaalde specifieke webapplicaties? Deze en vele andere vragen kunt u beantwoorden tijdens het eerste gesprek. Hoe meer info u voor ons heeft, hoe gerichter, vlotter en effici?nter wij aan uw website kunnen werken.

2.?Uitwerken van uw webstructuur

Tijdens het eerste gesprek gaf u ons al een duidelijk beeld van hoe uw website er zou moeten uitzien. Die info gebruiken wij als vertrekpunt om de contouren van de gewenste structuur en stijl van uw website uit te stippelen in een voorontwerp.

3.?Ontwerp van uw website

Eenmaal u het voorontwerp goedgekeurd heeft, verfijnen wij het ontwerp van uw website.? Dat gebeurt volledig naar uw wensen, maar ook op maat van zoekmachines, zoals Google. Ook de tekst en de foto?s worden in deze fase van het webdesign ge?ntegreerd. Uw webstek krijgt haar definitieve vorm.

4.?De finishing touch

Heeft u toch nog opmerkingen, bijvoorbeeld op vlak van kleurgebruik of structuur? Of wil u toch nog bepaalde zaken aanpassen aan de inhoud of de lay-out? Dat is geen probleem. Nadat u het afgewerkte ontwerp van uw website heeft kunnen bekijken, is er nog tijd om over de laatste details te gaan. Ook de functies van uw internetsite worden nog eens uitgetest en indien nodig bijgesteld.

5.?Lancering van uw website online

Uw website is af en kan online worden geplaatst. Tijd om uw klanten op de hoogte te brengen van uw nieuwe aanwinst! Als u graag zelf aan uw website wil werken, krijgt u tot slot van ons ook een demonstratie van het handige CMS-systeem en ontvangt u een handleiding voor thuis.